Üniversitemiz Araştırma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
08.02.2024

Her takvim yılının bitiminden sonra toplanan Üniversitemiz Araştırma Kurulu bu yılki toplantısını 7 Şubat 2024 günü gerçekleştirdi. Üniversitenin Araştırma Kalite-Hacim Ölçütleri ve Hedeflerinin 2023 yılı için değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda ayrıca gelecek dönem araştırma stratejileri üzerinde de duruldu.

Toplantı Rektör Eryılmaz’ın açılış konuşması ile başlamış olup ardından Araştırmadan Sorumlu Rektör Yardımcısı Veli Cengiz Özalp’ın “AR-GE Genel Değerlendirme ve Bilgilendirme” sunumu ile devam etmiştir. AR-GE ile ilgili olarak 2023 yılında Üniversite içinde ve dışında meydana gelen gelişmeler hakkında Kurul bilgilendirmiş olup 2023 yılına ait Araştırma Kalite-Hacim Ölçütlerine ve Üniversitemiz öz kaynakları ile fonlanan iç destek programlarının analizine yönelik değerlendirme yapılmıştır.