Kayseri Üniversite Tanıtım Günleri
18.03.2008

Erciyes Rotary Kulubü tarafından düzenlenen “4.Erciyes Uluslararası Üniversite Tanıtım Günleri” 13-14-15 Mart 2008 tarihlerinde Kayseri’de Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesinde gerçekleştirildi.

Fuara yurt içinden ve yurt dışından 20’ye yakın devlet ve vakıf üniversitesi katılırken, fuarı 10.000’in üzerinde öğrenci üç gün boyunca ziyaret etti. Fuar alanında yer alan standımızda üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere, okul ve dershane yöneticilerine ve rehber öğretmenlere üniversitemiz fakülte ve bölümleri ile sosyal olanakları konusunda bilgiler verildi.

Fuar programı çerçevesinde İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Reşat Öztürk’ün gerçekleştirdiği “Üniversiteli Olmak” konulu konferans rehber öğretmenler ve öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.

Fuar çalışmalarının yanı sıra Kayseri’de okul ve dershanelerde Yard. Doç. Dr. Reşat Öztürk tarafından konferanslar verildi.