Yenimahalle RAM’da 'Korteksin Kullanım Kılavuzu Semineri' Gerçekleştirildi

Atılım Üniversitesi ve Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 30 Mart Cuma günü Yenimahalle Rehberlik Araştırma Merkezinde 120 Rehber öğretmenin katılımı ile Prof. Dr. Ufuk Şakul’un Korteksin Kullanım Kılavuzu konulu semineri gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Ufuk Şakul, öğrenme sürecini anlattığı seminerinde, meslek seçiminde bulunacak üniversite adayı öğrencilerin seçimlerinde rehber öğretmenlerin ve ebeveynlerin izleyeceği yolların önemine de değindi.

Yenimahalle’de bulunan Rehberlik Araştırma Merkezi’nde düzenlenen seminerin çok faydalı ve etkileyici olduğu geri bildiriminde bulunan Rehber Öğretmenler, Atılım Üniversitesine de teşekkürlerini ilettiler.

Atılım Üniversitesi ve Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 9 Mart ve 16 Mart tarihlerinde “Mesleki Bilgilendirme Toplantıları” da tüm fakültelerden dekanların ve hocaların katılımı ile Atılım Üniversitesinde  gerçekleştirilmişti.