Akdeniz 8. Uluslararası Yükseköğretim Tanıtım Günleri
25.03.2008

Kaleiçi Rotary Kulubü tarafından bu yıl 8.si düzenlenen “Akdeniz Uluslararası Yükseköğretim Tanıtım Günleri” 20-23 Mart 2008 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Cam Piramit Sabancı Kültür Merkezinde düzenlenen fuara 25 vakıf ve 19 devlet üniversitesi katıldı.

Üniversiteye hazırlanan öğrencilerin üniversiteler hakkında bilgi edinme fırsatı buldukları fuara, Antalya ve ilçelerinin yanısıra çevre illerden de yoğun katılım gerçekleşti. Atılım Üniversitesi standının yoğun ilgi gördüğü fuarı 3 gün boyunca yaklaşık 55 bin öğrenci, rehber öğretmenler ve veliler ziyaret etti.

Fuar programı çerçevesinde İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Ülker’in sunduğu “Geleceğin Meslekleri ve Sosyal Bilimler” ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Akman’ın hazırlayıp sunduğu “Bilişim Sektörü Meslekleri ve Eğitimleri” konferansları öğrenciler ve rehber öğretmenler tarafından ilgiyle takip edildi.

Fuar etkinlikleri dışında gerçekleştirilen dershane ve okul programlarında İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü Öğretim Görevlisi Burak Sönmezer tarafından “Geleceğin Meslekleri ve Sosyal Bilimler” konulu konferans gerçekleştiriirken, Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili Ve Edebiyatı Bölümü Öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Evrim Doğan tarafından üniversitede yabancı dilde tercih yapacak öğrencilere yönelik konferanslar verildi.