Genç Bilişimciler Için Profesyonelleşme Yolunda Öneriler
09.04.2008

Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenen Dr. Cevdet Dengi’nin konuşmacı olduğu olduğu “Genç Bilişimciler İçin Profesyonelleşme Yolunda Öneriler” konulu konferans 28.03.2008 tarihinde Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Gelecekte Bilişim Sektöründe iş hayatına atılacaklar için önemli bilgilerin verildiği konferansa çok sayıda genç mühendis adayı katıldı.

Konuşmasında bilişimcilerin çalışabilecaği sektörler ve bu sektörde faaliyet gösteren firmaların çalışma yapılarını anlatan Dengi, devlet ve özel sektörde çalışmanın farklılıklarını ve avantajlarını sıraladı.

Bilişimin pahalı bir sektör olduğunu vebu nedenle kaynak ayırabilecek yatırımcı bulmanın zor olduğuna değinen Dengi, yurt dışında çalışmanın Türkiye’ye katma değer sağlamak açısından değerlendirilebilecek iyi bir alternatif olabileceğini söyledi.

Konferans öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi