Mahşer I Cümbüş Atılım Üniversitesi'nde
22.04.2008

Sahne ve televizyon şovları ile büyük beğeni toplayan Mahşeri Cümbüş Tiyatro ekibi 10.04.2008 tarihinde Tiyatro Klubünün düzenlediği etkinlikle Atılım Üniversitesi öğrencileri ile biraya geldi.

Mühendislik Fakültesi Cevdet Kösemen Konferans Salonu’nda 10.04.2008 tarihinde yapılan söyleşide, topluluk üyelerinden Burak Satıbol, Ayhan Taş ve Yiğit Arı öğrencilerin sorularına içtenlikle yanıt vererek ekiplerinin kurulma hikayesini anlattılar.

Tiyatro Sporu olarak adlandırdıkları gösterilerinde doğaçlamayı esas aldıklarını belirten ekip üyeleri bu tarzın zorlukları olduğunu ancak izleyiciye bu sayede farklı bir şov sergileyebildiklerini söylediler. Televizyon şovunun yanı sıra düzenlenen turnelerle çeşitli illerde de gösteri yaptıklarını belirten ekip üyeleri, sorulan bir soru üzerine başka sektörlerden de teklif gelmesine karşılık ekip olarak hareket edeceklerini ve sadece tiyatro yapmak istediklerini söylediler.