Alternatif Turizm Konulu Konferans
07.05.2008

Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü tarafından düzenlenen Raytur Seyahat Acentası Yetkilisi Sayın Mehmet Havuş’un konuşmacı olduğu “Karadeniz, Doğu, Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde Alternatif Turizm” konulu konferans 30.04.2008 tarihinde Seyhan Cengiz Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Konuşmasında bölgelerde değerlendirilebilecek ve ekonomik gelir sağlayabilecek alternatif turizm olanakları hakkında örnekler veren Havuş, Türkiye’de kuşların göç yolları üzerinde olması nedeniyle kuş gözlem turizminin ve Çoruh Nehri’nin potansiyeli nedeniyle rafting turizminin canlandırılabileceğini söyledi.

Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencilerine sektör ile ilgili bilgiler veren Havuş, sahip olduğumuz değerler hakkında toplum olarak daha bilinçli olmamız gerektiğini ifade etti.