Bisikletli Dünya Gezgini Gürkan Genç Mezunumuz ile Finlandiya’da Buluştu
30.01.2013

Atılım Üniversitesi’nin ana sponsorluğunda 7 yılda 7 kıtayı bisikleti ile gezecek Gürkan Genç Ukrayna ve Rusya’nın ardından rotasını Finlandiya’ya çevirdi. -15 santigrat dereceye varan hava koşullarına rağmen dünya turuna devam eden Genç, Finlandiya’nın ardından Avrupa yolculuğuna devam edecek.

Yolculuğu esnasında kendisi ile iletişim kuran Üniversitemiz Yazılım Mühendisliği mezunu Cem Uğur ile Helsinki’de buluştu. Geçtiğimiz yıl Üniversitemizden mezun olan Cem Uğur, Finlandiya’nın önde gelen yazılım şirketlerinden Comptel’de başlayan stajının ardından yazılım mühendisi olarak devam ediyor. Uzun zamandan sonra Türkiye özlemini birlikte yemek yiyerek geçiren ikili, Gürkan Genç’in yolculuğu ve Atılım Üniversitesi’nin Hayal Ortaklığı üzerine sohbet etti.