Bahara Merhaba
11.06.2008

Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen "Bahara Merhaba" Konseri 29 Mayıs 2008 tarihinde Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonunda yapıldı .

Prof. Engin Sansa'nın yönetiminde gerçekleştirilen Atılım Üniversitesi Çok Sesli Müzik Topluluğu'nun konseri izleyiciler tarafından beğeniyle karşılanırken, koro, Amapola, Santa Lucia, O Sole Mio, Funi Cula, Moskova, Katyuşa ve Kalinka gibi sevilen klasik müzik parçalarını seslendirdi.

Devlet Opera ve Balesi Sanatçıları Soprano Meral Gökoğlu, Tenor Osman ve Umut Gökoğlu'nunda klasik müzik ederleri seslendirdikleri konserde, sanatçılara piyanoda Kaan Yüksel, Johan Botka, flütte Çağıl Çokan ve gitarda Taylan Akçayöz sanatçılara eşlik etti.

İzleyenlere keyifli anlar yaşatan konser verilen kokteylin ardından sona erdi.