Atılım Üniversitesi 8. Bahar Şenliği
07.07.2008

Atılım Üniversitesi 8. Bahar Şenliği 21-22 Mayıs 2008 tarihlerinde Üniversitemiz kampüsünde gerçekleştirildi.

Dans gösterileri ile yapılan açılışın ardından amatör gruplar tarafından  gün boyu gerçekleştirilen rock  konserleri ve dj performansları dinleyicilere eğlenceli saatler yaşattı.

Üniversitemiz Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda, öğrenci kuluplerinin düzenledikleri Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği konserleri dinleyicilerden tam not alırken, kampüs alanına kurulan go-card ve rangers oyunlarına da ilgi büyüktü.

Tüm Ankaralılar’ın davetli olduğu şenlikte, Türk Pop Müziği’nin iki dev isminin gerçekleştirecekleri konserler öncesi heyecan doruktaydı.

21 Mayıs akşamı sahne alan Türk Pop Müziği’nin efsane grubu MFÖ birbirinden güzel şarkılarını Atılımlılar ve Ankaralı hayranları için seslendirdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan grup dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Şenliğin ikinci günü ana konser öncesi sahne alan  Güntaç & Zoot Orchestra alandakileri coştururken saatler 21:00 gösterdiğinde Nil Karaibrahimgil’in  sahneye çıkmasıyla eğlence doruğa ulaştı.

Nil Karaibrahimgil,  kendine has yorumuyla seslendirdiği şarkıları ve danslarıyla muhteşem bir konsere imza attı.

Atılım Üniversitesi 8. Bahar Şenliği,  gecenin sonunda gerçekleştirilen havai fişek gösterisiyle sona erdi.