Atılım Üniversitesi ile TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. Arasında Eğitim ve Araştırma İşbirliği Protokolü İmzalandı
03.05.2013

Atılım Üniversitesi ile TUSAŞ – Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. arasında 2 Mayıs 2013’de bir eğitim ve araştırma işbirliği protokolü imzalanmıştır.  TUSAŞ’ın Kazan-Ankara’daki tesislerinde gerçekleşen imza töreninde protokole Atılım Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu, Provost Prof. Dr. Hasan Akay, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülhan Özbayoğlu; TUSAŞ adına Strateji ve Teknoloji Yönetimi Başkanı Yılmaz Güldoğan, İnsan Kaynakları Başkanı Oya Tansu, Teknoloji Yönetimi Müdürü Serdar Gökpınar, Eğitim Müdürü Kılıç Ali Temiz ve Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezimiz Yönetim Kurulunda TUSAŞ’ı temsil eden İmalat Teknolojileri Müdürü Hürriyet Eğilmez katılmışlardır.

Gerçekleştirilen üniversite-sanayi işbirliği protokolü çerçevesinde Atılım Üniversitesi ile TUSAŞ arasında, ileriye dönük proje beklentileri tanımlanmış ve karşılıklı araştırma geliştirme, proje destek ve akademik faaliyetlerin düzenlenmesine yönelik konumlandırmanın kapsamı genel hatlarıyla şekillendirilmiştir.  Önümüzdeki haftalarda Üniversitemiz TUSAŞ ile teknik konularda toplantılar düzenlemeyi planlamaktadır.  İmzalanan protokol hakkında bilgi almak isteyen ve işbirliğine katkıda bulunmak isteyen yönetici ve öğretim elemanlarımız Provost Hasan Akay’dan bilgi alabilirler.