Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Yalçın Zaim’den Hayata Dair…
11.06.2013

Hayata Atılım Programı Kapsamında Hazırlık Okulu öğrencilerinin hayatı doğru okumaları, anlamaları ve bu doğrultuda yaşamlarına yön vermeleri amacıyla düzenlenen konferanslar dizisinin bir yenisi Atılım Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Yalçın Zaim tarafından verildi.

Sayın Yalçın Zaim, yaşamı evrelere ayırarak  bu evrelerde olağanüstü durumlar hariç tüm insanların yaşaması muhtemel  olayları bir sunum olarak gözler önüne serdi. Öğrenci ve diğer dinleyicilere hayatın getirdiklerine karşı nasıl donanımlı olmaları gerektiği ve kendilerini geliştirmeleri gereken alanlar konusunda da fikirler veren Yalçın Zaim kendi yaşam deneyimlerinden örnekler paylaştı.

Üniversite öğrencilerinin oldukça keyifli zaman geçirdikleri sunumun ardından verilen kokteyl sırasında da öğrenciler Sayın Yalçın Zaim’i bırakmayarak görüşlerine başvurmaya devam ettiler.