Çankaya İlçesi Rehber Öğretmenleri Mesleki Bilgilendirme Semineri İçin Üniversitemizdeydi
19.06.2013

Çankaya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile Atılım Üniversitesi arasında imzalanan ve binlerce öğrenciyi, ailelerini ve eğitimcilerini ilgilendiren “Eğitimde İş Birliği Protokolü” kapsamında Rehber Öğretmenler 19 Haziran Çarşamba günü Atılım Üniversitesinde bir araya geldi.

Açılış konuşmasını Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel’in yaptığı programın öğleden önceki bölümünde, Mühendislik Fakültesi Bölümlerinin meslek tanıtımlarını sırasıyla, Prof.Dr.Demir Bayka, Otomotiv Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Makina Mühendisliği, Yard.Doç.Dr.Belgin İşgör,  Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Yard.Doç.Dr.Merih Şengönül, İmalat Mühendisliği, Yard.Doç.Dr.Murat Koyuncu, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Yazılım ve Bilgisayar Mühendisliği, Yard.Doç.Dr.Kutluk Bilge Arıkan, Mekatronik Mühendisliği Bölümlerini, Sivil Havacılık Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ramazan Aydın, Uçak Gövde-Motor Bakımı Bölümü,  Uçak Elektrik-Elektronik Bölümü veSivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümlerinin tanıtımlarını gerçekleştirdiler.Keyifli ve bilgilendirici geçen sunum sonrası katılımcıların soruları cevaplandırıldı.

Öğle yemeği arasından sonra Fen Edebiyat Fakültesi Bölümlerinin meslek tanıtımları için Prof. Dr. Berrin Aksoy, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü ve Mütercim Tercümanlık Bölümlerini, Prof. Dr. Tanıl Ergenç, Matematik Bölümünü, Yrd. Doç. Dr. Kürşat Demirutku Psikoloji Bölümünü, İşletme Fakültesi Bölümlerinin meslek tanıtımları için Prof. Dr. Halil İbrahim Ülker’in takdimiyle Yrd. Doç. Dr. Emre Toros, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünü, Yrd. Doç. Dr. Gonca Güzel Şahin, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümünü, Yrd. Doç. Dr. Pelin Özgen,  İşletme Bölümünü, Yrd. Doç. Dr. Özgür Bor, İktisat Bölümünü, Dr. Duygu Dersan, Uluslararası  İlişkiler Bölümünü, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Bölümlerinin meslek tanıtımlarını ise Prof. Dr. Cüneyt Elker’in takdimiyle, Yrd. Doç. Dr. Himmet Gümrah, Grafik Tasarımı Bölümünü, Yrd. Doç. Dr. Aydanur Yenel, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümünü,  Yrd. Doç. Dr. Pınar Olgaç ise Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümünün tanıtım sunumlarını gerçeklestirdiler.Mezuniyet sonrası iş bulma olanaklarına da değinilen bu eğitimin sertifikaları ise en kısa sürede Çankaya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından katılımcılara ulaştırılacağı bildirildi 150 ye yakın katılımcıya gün sonunda üniversite tanıtım çantalarından verilerek kampüsümüzden uğurlandı.