16. Yılımızda Sekiz Yüz Mezun Verdik
28.06.2013

Atılım Üniversitesi 2012-2013 akademik yılı Mezuniyet Töreni 28 Haziran 2013 Cuma günü Üniversitemiz kampusunda öğrenciler, akademik personel ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

Tek oturumdan oluşan tören, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu konuşmasında mezun öğrencilere ileriki hayatlarında başarılar diledi.

Üniversitemiz birinciliğini paylaşan Grafik Tasarımı Bölümü öğrencisi Eylül Keskin ve Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Ahmet Erpay’ın konuşmasının ardından ödülleri Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu tarafından verildi.

Üstün başarı göstererek Üniversitemizde dereceye giren öğrencilerin mezuniyet belgeleri ve ödülleri Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu, Rektör Yardımcıları tarafından verildi.

2012-2013 akademik yılında mezun olan toplam sekiz yüz öğrencinin mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından topluca keplerini atan mezunlar, törenin bitiminde tüm davetlilerle birlikte Atılım Garden’da verilen yemeğe katılarak eğlendiler.

Atılım Üniversitesi 2012-2013 Akademik Yılı Derece Sahibi Mezunları

Üniversite Birincisi: Eylül Keskin - Grafik Tasarımı Bölümü