Atılım Üniversitesi’nden Türkiye’de Bir İlk
19.09.2013

Saygıdeğer Atılım Üniversitesi Personeli ve İlgililer,

Akademik Yazım Danışma Merkezi'nin (AYDAM), kısa bir süre önce Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından telif hakkı almaya uygun görüldüğünü ve AYDAM Markamızın tescili için Türk Patent Enstitüsü nezdinde gerekli başvuruların yapıldığını bildirmekten gurur ve mutluluk duyarız.

Bu sayede AYDAM, Atılım Üniversitesi’nin resmi bir markası haline gelmiş olup Türkiye’de akademiye bu tarzda hizmet sağlayan tek kurumdur.

Yeni akademik yılın başlangıcı ile, Merkezimiz Üniversitemizdeki hemen hemen her fakülte ve bölüm ile çalışma ayrıcalığına sahip olduğu beşinci hizmet yılına girecektir . Merkez şimdiye kadar kayıtlı 1400 saati aşan danışmanlık hizmetinin yanı sıra 50 eğitim semineri ve çeşitli akademik konuları kapsayan oryantasyon programları düzenlemiştir.

Üniversitemizdeki öğretim üyelerinin ve de üniversitemizin entellektüel duruşunu desteklemedeki katkımızın gelecekte de artarak devam edeceğini ümit ediyoruz.

AYDAM'da görüşmek dileğiyle.