Yrd.Doç.Dr. Gül Güneş’in Sürdürülebilir Turizme Akademik Bakış Yazısı Capital Dergisinde
20.09.2013

İşletme Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Gül GÜNEŞ, Efes Türkiye’nin “Gelecek Turizmde Sürdürülebilir Destek Programı” kapsamında; turizm alanında faaliyet gösteren kamu sektörü, sivil toplum kuruluşları ve akademik kesimden uzmanların da katılımının sağlandığı çalışma grubunun 2012 yılından bu yana üyesidir. Anadolu Efes’in yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanlığı ile UNDP (Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı)’nin ortak olduğu programdaSürdürülebilir Turizm Projelerine fon sağlanmaktadır. İlk etapta söz konusu fon için 63 ilden 236 başvuru olmuş ve 3 proje desteklenmeye hak kazanmıştır. Bu kapsamda 29-30 Mayıs 2013 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen “Sürdürülebilir Turizm ve Proje Geliştirme Atölye Çalışması”nda Gül GÜNEŞ tarafından “Sürdürülebilir Turizm ve Yerel Kalkınma” konulu bir eğitim sunumu da gerçekleştirilmiştir. Capital Aylık İş ve Ekonomi Dergisi-Eylül 2013 sayısının özel eki olarak hazırlanan ve Yrd.Doç.Dr. Gül Güneş’in de Akademik Bakış bölümünde yazısının (s.24-27) yer aldığı “Sürdürülebilir Turizm-Yerel Girişimler Geliyor” başlıklı dosya, bu projenin detaylarını içermektedir. Söz konusu dergi ekinin tamamına aşağıdaki linkten erişilebilir. İşletme Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Gül GÜNEŞ, Efes Türkiye’nin “Gelecek Turizmde Sürdürülebilir Destek Programı” kapsamında; turizm alanında faaliyet gösteren kamu sektörü, sivil toplum kuruluşları ve akademik kesimden uzmanların da katılımının sağlandığı çalışma grubunun 2012 yılından bu yana üyesidir. Anadolu Efes’in yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanlığı ile UNDP (Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı)’nin ortak olduğu programdaSürdürülebilir Turizm Projelerine fon sağlanmaktadır. İlk etapta söz konusu fon için 63 ilden 236 başvuru olmuş ve 3 proje desteklenmeye hak kazanmıştır. Bu kapsamda 29-30 Mayıs 2013 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen “Sürdürülebilir Turizm ve Proje Geliştirme Atölye Çalışması”nda Gül GÜNEŞ tarafından “Sürdürülebilir Turizm ve Yerel Kalkınma” konulu bir eğitim sunumu da gerçekleştirilmiştir. Capital Aylık İş ve Ekonomi Dergisi-Eylül 2013 sayısının özel eki olarak hazırlanan ve Yrd.Doç.Dr. Gül Güneş’in de Akademik Bakış bölümünde yazısının (s.24-27) yer aldığı “Sürdürülebilir Turizm-Yerel Girişimler Geliyor” başlıklı dosya, bu projenin detaylarını içermektedir. Söz konusu dergi ekinin tamamına aşağıdaki linkten erişilebilir.

Detaylı bilgi için tıklayınız