2013-2014 Akademik Yılına “Güz Şenliği” ile “Merhaba” Dedik
23.09.2013

Atılım Üniversitesi 2013-2014 Akademik Yılına, 20 Eylül 2013 Cuma günü yapılan “Güz Şenliği” ile “Merhaba” dedi. Saat 13:00’te Atılım Meydanı’nda başlayan şenlik de sırasıyla Grup Şoserock-Grup Kitle ve Grup Rockfor konserleri gerçekleşti. Kadriye Zaim Kütüphanesi önünde ise stant açan öğrenci topluluklarımız da , üniversitemize yeni kayıt olan öğrencilere topluluklar hakkında detaylı bilgi vererek bilgilendirme yaptılar. Atılım Meydanda akşam saatlerine kadar süren konserlerde eğlenceli anlar yaşayan öğrencilerimiz saat 21:00 itibari ile amfi tiyatromuzda gerçekleştirilen Mustafa Ceceli konseri ile geceyi tamamladı. Büyük bir kalabalığın izlediği konserde Mustafa Ceceli birbirinden güzel şarkıları ile Atılım Üniversitesi öğrencilerine keyifli anlar yaşattı.