Doktora ve Yüksek Lisans Mezuniyet Töreni
07.10.2013

Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına devam eden öğrencilerin mezuniyeti Hukuk Fakültesi Orhan Zaim Konferans Salonunda düzenlene bir törenle gerçekleştirildi.

05 Ekim 2013 tarihinde gerçekleşen Törende, Fen bilimleri Enstitüsü ve Sosyal bilimler Enstitüsünden mezun öğrenciler cüppe  giyerek mezuniyet belgelerini aldılar.

Tören, Rektör Prof.Dr. Abdurrahim Özgenoğlu’nun açılış konuşması ile başladı. Ardından Fen Bilimleri Enstitüsü MODES Doktora Programını tamamlayan öğrencilerin belgeleri Rektör tarafından takdim edildi. Diğer Yüksek Lisans Anabilim Dalları mezuniyet belgeleri de Enstitü Müdürü Prof. Dr. İbrahim Akman tarafından mezunlara sunuldu.

Sosyal Bilimler Yüksek Lisans Programlarının belgeleri de Enstitü Müdürü Doç Dr. Mete Törüner  ve Anabilim Dalları Bölüm Başkanları tarafından takdim edildi.

Tören, Fuayede verilen kokteyl ile sona erdi.