Ulusal Girişimcilik Ve İş Planı Eğitimi
18.11.2008

Atılım Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Ofisi ile Mezunlar Derneğimizin ortak girişimleri sonucunda Genç Girişimciler ve Liderler Derneği ( JCI Ankara ) tarafından 15-16 Kasım tarihlerinde üniversitemizde “Ulusal Girişimcilik ve İş Planı ” ( ÜGİP ) konulu eğitimler düzenlenmiştir.

Öğrencilerimize girişimcilik ruhuna aşılamak ve iş kurma aşamalarında yardımcı olmayı amaçlayan ve 2 gün süren bu eğitim Üniversitemiz Mühendislik Fakültesinde bulunan Cevdet Kösemen salonununda gerçekleştirilmiştir. Eğitimin içeriğine ve detaylarına aşağıdan ulaşılabilir. Bu eğitimi ücretsiz olarak Üniversitemiz öğrencilerine sunan JCI Ankara 2009 Dönem Başkanı Sayın Gizem Alıçlı Baştaşa ve organizasyonumuza iştirak eden tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yöntem Öskiper

Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Ofisi