MPad02 Projesi Sertifika Töreni
07.11.2013

Atılım Üniversitesinin, öğrencilerin eğitim-öğretim süreci içerisinde ihtiyaç duydukları her türlü bilgiye anında ve hızlı bir şekilde erişebilmelerine olanak sağlayabilmeleri amacı ile başlattığı Mpad 02 projesinde görev alan öğrenciler ödüllendirildi.

Toplantı, 06.11.2013 tarihinde Mütevelli Heyet Başkanı Yalçın Zaim, Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr Hasan Akay ve Prof. Dr İsmail Bircan, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr Gülhan Özbayoğlu, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Akman ve Öğretim Görevlisi Özalp Tozan ve öğrencilerin katılımı ile Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Mpad02  projesinde toplam 94 öğrenci görev almış, bir aydan daha uzun süre görev alan 11 öğrenciye sertifika ve ödül verilmiştir. Bu öğrencilerin isimleri şöyledir;

1-

Nilgün