2022 Yaz Stajları- Staj Raporları Teslimleri Hakkında Bilgilendirme
05.09.2022

 

ATILIM ÜNİVERSİTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ

 

2022 YAZ STAJLARI STAJ RAPORU TESLİMİ HAKKINDA DUYURU

 

Yaz döneminde yaz stajına başvurmuş ve stajını tamamlayan öğrenciler,

Hazırlamış olduğunuz staj raporlarınızı 09 Eylül 2022 CUMA günü saat:18.00’a kadar moodle sistemi üzerinden ilgili staj dersinde açılan modüle yüklemeniz gerekmektedir. Belirtilen tarih ve saate kadar teslim yapılmadığı takdirde staj notunuz “BAŞARISIZ” (U) olarak işlenecektir.

Staj raporunuzu bölümümüz web sayfası (https://www.atilim.edu.tr/tr/ict) üzerinden “staj bilgileri” sekmesine girerek sayfanın en alt kısmında yer alan “Staj Raporu Hazırlama Kılavuzuna” göre hazırlamanız, tüm adımları ve başlıkları rapora işlemeniz gerekmektedir. Her başlık altına metin olarak yazılacak bilgilerden oluşan bir bölümdür, değerlendirme sürecinde tüm bölümlerin eksiksiz olarak hazırlanmış olması önemlidir. Günlük raporlar gidilen her staj gününde öğrenilen- takip edilen işlerin anlatımı ve görselleri ile desteklenmesi beklenen staj raporunun ana kısmıdır. Anlatım diline, günlük raporların bir veya iki cümle ile geçiştirilmemesine dikkat ediniz. Ekstra görsel, çizim, fotoğraf, proje vs. rapor sonuna ek olarak eklenebilir. Başka kaynaklardan alınan kısa- terimsel- kurumsal bilgiler var ise bu bilgilerin hangi kaynaklardan alındığının referans olarak verilmesi intihalden kaçınmak adına önem taşımaktadır.

Staj raporları tek bir dosya olarak hazırlanacaktır.

İş Yeri Staj Değerlendirme Formu (ilgili kontrolör tarafından ıslak imzalanmış olarak) taratılarak raporun son sayfasına eklenecektir.

Rapor ve değerlendirme formu (rapora eklenmek istenilen her bilgi- belge) tek bir PDF dosyası haline getirilecektir.

PDF formatında hazırlanmış olan staj dosyası Öğrenci adı soyadı_ yaptığı stajın kodu_teslim (örnek: AliYılmaz_ICM399_Teslim)  adı ile kaydedilerek moodle’da açılan dersin ilgili teslim modülüne yüklenecektir.

Yaz stajı teslimi yapan öğrencilerimiz gerekli durumlarda moodle üzerinden veya mail ile ilgili öğretim görevlisiyle iletişim kurabilecektir. Stajlar ile ilgilenen hocalarımız aşağıda belirtilmiştir:


ICM 299 Staj I (Şantiye): Araş. Gör. Simay Özkan simay.ozkan@atilim.edu.tr  ve Araş. Gör. Büşra Erdoğan busra.erdogan@atilim.edu.tr

ICM 399 Staj II (Atölye): Araş. Gör. Doğan Can Hatunoğlu can.hatunoglu@atilim.edu.tr ve Araş. Gör. İpek Şengül ipek.sengul@atilim.edu.tr

ICM 499 Staj III (Büro): Araş. Gör. Dilek Şahin dilek.sahin@atilim.edu.tr

 

Staj raporları belirtilen süre içinde teslim edilmediği takdirde staj yapılmamış kabul edilir.

Son teslim tarihi: 09 Eylül 2022, saat: 18.00

Staj raporlarının teslimi ile ilgili değişiklikler ve bilgilendirmeler olduğu takdirde bölüm tarafından süreç içerisinde ayrıca duyuru yapılacaktır.

 

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Staj Koordinatörlüğü