ICM 2023 Yaz Stajları İlk Değerlendirme Sonuçları
31.10.2023

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 2023 Yaz Stajları İlk Değerlendirme Sonuçları ilan edilmiştir.

"Düzeltme" notu alan öğrenciler düzeltilmiş raporlarını moodle derslerinde açılan modüllere yükleyerek 2. teslimlerini yapmalıdırlar. Düzeltme notu alıp raporunu düzelterek teslim yapmayan ve gerekli düzeltmeleri yapmayan öğrenciler "U- başarısız" not alarak stajlarını tekrar etmek zorunda kalacaklardır.

Moodle’ daki ilgili staj derslerinde düzeltme dosyalarınız ve düzeltmeleriniz ile ilgili adınıza dosyalar yüklenmiştir. Düzeltme notu aldıysanız bu dosyaları indirerek kontrol ediniz.

Düzeltilmiş staj raporlarının teslimi için son tarih: 17 Kasım 2023 cuma, saat 17.00

Raporlar moodledaki staj derslerinde açılan staj raporları 2. teslim modüllerine yüklenmelidir.

Dosya isimleri ad-soyad_stajkodu_2.teslim şeklinde olmalıdır.

Listenin açık haline bölüm sekreterliğinden ulaşabilirsiniz.

Staj raporlarınız ve düzeltmeleriniz ile ilgili sorularınız için dosyanızı değerlendiren öğretim elemanı ile iletişime geçebilirsiniz.

Kolaylıklar.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü