MEZUNİYET DURUMUNDAKİ ÖĞRENCİLER İÇİN ÖNEMLİ DUYURU
21.02.2014

 

2013-2014 Bahar Yarıyılı sonunda mezun olabilecek durumdaki öğrencilerin, dönem sonunda bazı eksiklikler nedeniyle mağdur olmamaları için, aşağıdaki kurallara göre durumlarını kontrol etmeleri önemlidir:

 

  • 2011 Güz Dönemi öncesi programlarda alınan derslerin tümünden başarılı olan öğrenciler, 2011 Güz Dönemi’nde kayıtlı bulundukları yarıyıldan itibaren yeni müfredata devam etmektedirler.
  • Bölüm müfredatında üçüncü ve dördüncü sınıfların programında 5’i uygulamalı ve 4’ü teorik olmak üzere 9 seçmeli ders bulunmaktadır.
  • 2011 Güz Dönemi öncesi programlarda ikinci sınıfın her iki yarıyılında öğrencilerin zaten yükümlü olduğu birer seçmeli ders bu dokuz seçmeli derse dahil değildir.
  • 2011 Güz Dönemi öncesi programlarda bulunup da kaldırılan derslerden başarısız olunanlar yerine yeni programda alınması öngörülen seçmeli dersler de aynı şekilde bu dokuz seçmeli derse dahil değildir.

 

Söz konusu öğrencilerin, ekle-sil dönemi bitmeden danışmanları ile birlikte bu kontrolleri yaparak gerekiyorsa kayıtlarını düzeltmelerini rica ederim.

 

 

Prof. Dr. Zühal Özcan

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Başkanı