GÜNCELLEME: İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE STAJ DUYURUSU

 

Staj yapan öğrencilerin, staj dosyalarını en geç 17 Eylül 2014 Çarşamba günü saat 17:00’ye kadar staj komisyonuna elden teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

 

İÇM 190 Staj I (Şantiye) Teslimi Araştırma Görevlisi, Gizem Sazan’a,

İÇM 290 Staj II (Atölye) Teslimi Araştırma Görevlisi Özlem Kılıçoğlu’na,

İÇM 390 Staj III (Büro) Teslimi Araştırma Görevlisi Gökçe Aykaç’a yapılacaktır.

 

Staj Dosyası: Öğrencinin staj süresince yapmış olduğu tüm çalışmaları, görev ve sorumlulukları gün ve saat belirtilerek işlemek ve ilgili belgeleri eklemek üzere bölümün web sayfasında formatı ve içeriği tanımlanan dosyadır. Staj dosyaları, bilgisayar ortamında doldurulur ve stajın yapıldığı dönemi izleyen yarıyılın başında akademik takvimde belirtilen kayıt günleri içerisinde staj komisyonuna bir adet basılı dosya ve bir adet CD halinde teslim edilir. Staj dosyası süresi içinde teslim edilmediği takdirde staj yapılmamış kabul edilir.

 

İşyeri Staj Değerlendirme Formu: İşyeri staj amiri tarafından gizli olarak doldurulup onaylanarak kapalı bir zarf içerisinde öğrenciye verdiği ve öğrencinin staj dosyası ile birlikte Staj Komisyonu’na teslim ettiği form (EK 2). Staj tarihlerinin doğru zaman aralığında yazıldığından emin olunuz.

 

ATILIM ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

2014 STAJLARI İÇİN STAJ DOSYASI HAZIRLAMA KILAVUZU