İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Staj Değerlendirmeleri Duyurusu
01.12.2020

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Staj Değerlendirmeleri Duyurusu
01.12.2020

Sevgili Öğrenciler,

Yaz stajlarınızın ilk değerlendirmeleri açıklanmıştır. Değerlendirme sonuçlarına bölümümüzün web sayfasının duyurular kısmından ulaşabilirsiniz.

2020 Yaz Döneminde yapılarak 2020-2021 Güz Dönemi derslerine eklemiş olduğunuz yaz stajlarınızın notları güz dönemi sonundaki transkriptlerinize yansıyacaktır.

Staj değerlendirmelerine ait üç farklı not bulunmaktadır:

  • S: BAŞARILI
  • U: BAŞARISIZ
  • DÜZELTME

İlan edilmiş olan staj notlarında S ve U notu alan öğrencilerin notu dönem sonunda transkriptlerine işlenecektir. “D: Düzeltme” olarak belirtilen öğrencilerin ise dosyalarını tekrar alarak gerekli değişiklik ve düzeltmeleri yapmaları, belirtilen tarihe kadar tekrar teslim etmeleri gerekmektedir. Bu öğrencilerin dosyaları ikinci bir değerlendirmeye alınacak, dönem sonu notu bu değerlendirmeden sonra tekrar açıklanacaktır.

Düzeltme alan öğrencilerin dikkatine!

Düzeltme verilmiş olan dosyalarınız, üzerlerine ne konuda nasıl düzeltmeler yapmanız gerektiğini belirten açıklayıcı notlar eklenmiş olarak moodle da ilgili staja açılan dersin (ICM299, ICM399, ICM499) ilgili haftadaki modülüne yüklenmiştir. Her öğrencinin düzeltme dosyası kendisine ait açılan bir klasörde bulunmaktadır ve dosyaya sadece o öğrenci erişebilmektedir. Yapmanız gereken moodle’da yüklenen kaynaklara ya da ödevlere yaptığınız şekilde dosyayı indirmektir.

Dosyayı açtıktan sonra her sayfayı dikkatlice incelemeniz, üzerlerindeki “yapışkan notlar” a düşülmüş olan açıklamaları dikkate alarak raporlarınızı güncellemeniz beklenmektedir.

Düzeltme notu alan ve belirtilen tarihe kadar düzeltilmiş dosyayı teslim etmeyen öğrencinin notu “U: Başarısız” olarak kabul edilecektir. Düzeltme yaparak teslim eden öğrencilerin aldıkları son not ise ikinci değerlendirme sonrasında belli olacaktır.

Düzeltme Alan Öğrencilerin Staj Dosyalarını Teslim Etmeleri İçin Son Gün: 11.12.2020 Cuma, Saat:17.00

Düzeltilmiş staj raporları hakkında:

İş Yeri Staj Değerlendirme Formu (ilgili kontrolör tarafından ıslak imzalanmış olarak) taratılarak raporun son sayfasına eklenecektir.

Rapor ve değerlendirme formu (rapora eklenmek istenilen her bilgi- belge) tek bir PDF dosyası haline getirilecektir.

PDF formatında hazırlanmış olan staj dosyası Öğrenci adı soyadı_ yaptığı stajın kodu_2.teslim (örnek: AliYılmaz_ICM399_2.Teslim)  adı ile kaydedilerek moodle’da ilgili dersin ilgili haftasında düzeltme dosyaları için açılan teslim modülüne yüklenecektir.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü

Staj Koordinatörlüğü