İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 2021 Yaz Stajları İlk Değerlendirme Sonuçları
01.11.2021

Sevgili Öğrenciler;

2021 Yazında yapmış olduğunuz yaz stajlarının ilk değerlendirme sonuçları açıklanmıştır. Notlarınızı İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü bölüm sekreterliğinden öğrenebilirsiniz.

Bu aşamada alınan üç farklı not bulunmaktadır:

S: Başarılı

U: Başarısız

D: Düzeltme

Listede notu “düzeltme” olarak gözüken öğrenciler ilgili stajın moodle dersinden kendileri için açılmış olan klasörlerden staj raporlarına, düzeltmeleri hakkında belirtilmiş notlara ulaşabilirler. Bu öğrencilerin gerekli düzeltmeleri yaptıktan sonra tekrar ilgili stajın moodle dersinde açılan 2. Teslim modüllerine dosyalarını yüklemeleri gerekmektedir. Son notları ikinci değerlendirmeden sonra belli olacaktır.

Düzeltme notu alan öğrencilerin düzeltilmiş dosyalarını yüklemeleri/ teslim etmeleri için son tarih:

26 Kasım 2021 Cuma, Saat:17.00’dır.

Geç teslim veya moodle harici başka bir yöntemle dosya iletimi kabul edilmeyecek, staj notu “U: Başarısız” olarak transkripte işlenecektir.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Staj Koordinatörlüğü