Eskişehir Teknik Üniversitesi İçmimarlık Bölüm Başkanı Prof. Buğru Han Burak Kaptan Üniversitemizdeydi.
28.11.2019

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümümüzün 28 Kasım Perşembe günü Atılım Üniversitesi Orhan Zaim Konferans Salonunda gerçekleştirdiği etkinlikte Eskişehir Teknik Üniversitesi İçmimarlık Bölüm Başkanı Prof. Buğru Han Burak Kaptan, bölümümüz öğretim elemanları ve öğrencileriyle buluştu.

“Mekândan İçmimarlığa Bir Serüven” ve “İçmimarlık Kültürü” başlıklı iki oturumda gerçekleşen söyleşide Prof. Kaptan İç Mimarlık disiplininin ve mesleğinin geçmişten günümüze olan serüvenini dünyadaki sanatsal ve mimari gelişmeler ile birleştirerek keyifli bir sunum eşliğinde dinleyicilerle paylaştı. İç Mimarlık eğitiminin günümüzdeki halini alana kadarki sürecini, gelişmelerini ve değişimini ülkemiz ve yurtdışı örnekleri üzerinden destekleyerek aktardığı ikinci oturum, Prof. Kaptan’ın öğrencilerin sorularına yanıt verdiği keyifli söyleşiyle son buldu.