İç Mimarlık Topluluğu Dünya Kadınlar Günü Etkinliği: "Sektörde Kadın Olmak"
08.03.2024

Atılım İç Mimarlık Topluluğu'nun düzenlediği Dünya Kadınlar Günü kapsamında “Sektörde Kadın Olmak” etkinliğimizi, İç Mimar/ Mimar Sn. Melisa Saud ve okulumuzun saygıdeğer yarı zamanlı akademisyeni Dr. Buket Ergun Kocaili’nin katılımıyla 7 Mart 2024 Perşembe günü, saat 15.40’ta İşletme Fakültesi Cengiz Yenerim Konferans Salonunda (Mavi Salon) gerçekleştirdik. Değerli katılımlarıyla Sn. Melisa Saud ve Sn. Dr. Buket Ergun Kocaili, öğrencilerimizin sorularını yanıtlarken, Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında "Sektörde Kadın Olmak" konusuna dair deneyimlerinden bahsettiler. Saygıdeğer konuklarımıza katılımları için ve etkinliği düzenleyen İç Mimarlık Topluluğumuzun tüm üyelerine emekleri için teşekkür ederiz.