KARİYER.NET 2020 İNSANA SAYGI ÖDÜLÜ
26.08.2021

İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında Türkiye’nin en prestijli ve köklü İnsan Kaynakları Ödülü olan Kariyer.net İnsana Saygı Ödülleri bu yıl 19. kez sahiplerini buldu. Kariyer.net’i kullanan 20 bini aşkın işveren arasından ödül almaya hak kazanan şirketler; aday başvurularını hızlı yanıtlama, en çok istihdam yaratma ve en çok başvuru yapılan firma olma kriterleri üzerinden değerlendirildi. Zorlu kriterleri gerçekleştirerek ödül almaya hak kazanan 176 firma arasında yer alan Üniversitemize ödülü, 7  Temmuz 2021 tarihinde  online platformda gerçekleştirilen organizasyonla takdim edildi.

19 yıldır düzenlenen ve geleneksel hale gelen törenlerde Üniversite kategorisinde,  2015 yılında İstanbul Bilgi, İstanbul Aydın ve Koç Üniversiteleri, 2016 yılında  Koç, Yeditepe ve İstanbul Aydın üniversiteleri, 2018 yılında Kültür, Yeditepe ve Atılım Üniversiteleri  ödül alırken 2020 yılında, İstanbul Kültür  ve  Atılım Üniversiteleri ödül almaya hak kazandılar. Bu vesile ile de  Üniversitemiz, Ankara’da İnsana Saygı Ödülünü ikinci kez alan  ilk vakıf Üniversitesi olma başarısını devam ettirmektedir.