Thedora Bakoyannis Atılım'da
23.10.2014

Yunanistan eski Dışişleri Bakanı (2006-2009) ve halen iktidardaki Yeni Demokrasi Partisi'nin milletvekili Sayın Theodora Bakoyannis Atılım Üniversitesinde.

Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi tarafından iki yıldır uygulanan pek çok diplomatın öğrenciler, akademisyenler ve konunun muhatapları ile buluşmasına aynı zamanda fikir alışverişine imkan sağlayan Diplomacy O'clock programının bu dönem ilk konuğu SayınTheodora Bakoyannis oldu.

22 Ekim 2014 Tarihinde Türkiye’ye gelen Sayın Dora Bakoyannis hava alanında Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu tarafından karşılanarak kısa bir görüşme yaptı.

23 Ekim Perşembe günü saat 11.00’de gerçekleşecek konuşma öncesinde Atılım Üniversitesine gelen Bakoyannis, önce kütüphane binasını gezerek bilgi aldı. Ardından Rektör Prof. Dr Abdurrahim Özgenoğlu, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Ünal ve beraberinde ki heyet ile birlikte Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Yalçın Zaim tarafından ağırladı. 

Orhan Zaim Salonunda gerçekleştirilen, basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği Konferansın bitiminde basın mensupları ve diğer katılımcıların sorularını cevaplayan Bakoyannis öğlen yemeğinin ardından ayrıldı.