Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Sayın Richard Moore Atılım Üniversitesinde.

Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi tarafından iki yıldır uygulanan pek çok diplomatın öğrenciler, akademisyenler ve konunun muhatapları ile buluşmasına aynı zamanda fikir alışverişine imkan sağlayan Diplomacy O'clock programının bu dönem ikinci konuğu Sayın Richard Moore oldu. 5 Kasım 2014 Çarşamba günü saat 11.00’de gerçekleşen konuşma, üniversite öğrencileri, akademisyenler ve bası mensupları tarafından takip edildi.

Sayın Richard Moore ve beraberindeki heyetin kısa bir kampus gezisinin ardından Atılım Üniversitesi Kütüphanesi, Kadriye Zaim Konferans Salonunda gerçekleşen Konferans, aynı zamanda atilimtv.atilim.edu.tr adresinden canlı olarak yayınlandı.