Bilişim Sistemleri Mühendisliğinden Erasmus öğrenci hareketliliği programına katılan öğrencilerimiz eğitimlerini tamamlayarak geri dönerken, yeni öğrenciler eğitim için yurt dışına gittiler.

Bilişim Sistemleri Mühendisliğinin Avrupa’nın farklı ülkelerinden 17 üniversite ile ERASMUS ortaklık anlaşması vardır ve öğrencilerinin bu programa katılmalarını teşvik etmektedir. İşbirliği yapılan üniversite listesine Bölüm web sayfalarından ulaşılabilmektedir. ERASMUS kapsamında yurtdışına giden öğrencilerimiz aşağıda listelenmiştir:

Egemen Möröy               University of Lodz-Polonya              2009-10 Bahar
İlay Erdoğan                   University of Lodz-Polonya              2009-10 Bahar
Ahmet Kürşad Can          Roskilde University-Danimarka          2010-2011 Güz
Servet Kurt                    Roskilde University-Danimarka         2010-2011 Güz
Bahar Teke                    University of Lodz-Polonya              2010-2011 Bahar
Ahmet Taha Erden         University of Lodz-Polonya              2010-2011 Bahar
Mehmet Ali Sarıtaş          University of Ljubljana-Slovenya       2010-2011 Bahar
Raziye Gülden Atılgan      University of Lodz-Poland                2011-2012 Spring

Bu öğrencilerimiz, ERASMUS öğrencileri olarak, farklı eğitimleri tecrübe etmişler, yabancı bir dilde iletişim kurma yeteneklerini geliştirmişler ve dünyanın farklı yerlerinden arkadaşlar edinmişlerdir. Yaşadıkları bu tecrübe ile, hem eğlenmişler hem de güven ve yeni bilgiler kazanmışlardır. Biz de kendilerini kutluyoruz.