Havelsan Yıldız Açık İnovasyon Merkezine Gezi
26.04.2019

Bilişim Sistemleri Mühendisliği bölümü bünyesinde açılan ISE 432-Bilişim Teknolojilerinde Yenilik ve Girişimcilik dersi kapsamında 12 Nisan 2019 tarihinde HAVELSAN YILDIZ Açık İnovasyon Merkezine gezi düzenlenmiştir. Dersi alan öğrencilerimiz gezimize katılmışlar ve Ar-Ge Mühendisi Arif Furkan MENDİ tarafından merkezin yürütmekte olduğu projeler konusunda bilgilendirilmişlerdir. Gezi kapsamında ayrıca öğrencilerimizin HAVELSAN YILDIZ Açık İnovasyon Merkezinden ne şekilde yararlanabilecekleri ve inovasyon alanında nasıl kariyer yapabileceklerine dair bilgiler verilmiştir. Öğrencilerimiz gezi süresince memnuniyetlerini dile getirmişler ve merkezi yenilikçi fikirleri ile destek olacaklarını belirtmişlerdir.