Sayın Kullanıcılarımız,



Atılım Üniversitesi Bilgi & İletişim Teknolojileri Müdürlüğü hiç bir şekilde e-mail şifrelerini talep eden mesajlar göndermemektedir.



E-mail şifrelerinin gönderilmesini isteyen veya bir web sayfasına yönlendirmek suretiyle kullanıcı-adı/şifre girilmesini talep eden mesajlar, ilgili e-mail hesaplarına illegal yoldan erişim sağlamak isteyen kişilerce, kötü niyetli olarak gönderilmektedir. Bu e-mail'lerden bazıları, gönderici adres olarak @atilim.edu.tr uzantılı gibi görünmekte (postmaster@atilim.edu.tr, info@atilim.edu.tr, webmaster@atilim.edu.tr, helpdesk@atilim.edu.tr, gibi) ancak aslında başka uzantılı adreslerden gönderilmektedir.



Şifrelerinizin gönderilmesini veya açıklanmasını talep eden hiç bir e-mail mesajına cevap vermemek konusunda dikkatli olmanızı rica ederiz.



Eğer bu e-mail'lerden herhangi birisine cevap vermişseniz, şifrenizi en kısa sürede değiştirmenizi rica ederiz.



Şifre belirleme konusunda hatırlatma: Şifrenizin en az 8 haneli, numerik ve alfa-numerik karakterlerin karışımından oluşan, özel karakterler içeren, ve kişisel bilgilerinizden (doğum tarihi, vb. gibi) yola çıkılarak tahmin edilmesi mümkün olmayan söz dizimlerinden oluşmasına dikkat ediniz.



Teşekkür ederiz.