Lütfen Alternatif E-Posta Adresinizi Tanımlayınız
08.01.2014

Sayın Kullanıcılarımız,

Atılım Üniversitesi E-Posta adresinizin şifresini unuttuğunuzda veya başka bir sebeple şifrenizin sıfırlanması gerektiğinde sizinle iletişim kurmamızı sağlayacak olan alternatif E-Posta adresinizi lütfen sistemlerimizde tanımlayınız. Bu tanımlamayı, ATIS-Kurumsal Bilgi Güncelleme Formu üstünde bulunan "Kişisel E-Posta Adresi" alanını kullanarak yapabilirsiniz.

Alternatif E-Posta adresinizi tanımlamazsanız, Atılım Üniversitesi E-Posta hesabınızla ilgili bir aksaklık ortaya çıktığı zaman, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Müdürlüğü Yardım Masası Ofisi'ne ŞAHSEN ve kimlik kartınızla birlikte başvurmanız gerekecektir. Bu duruma düşmeksizin, E-Posta yoluyla iletişiminizi sürdürebilmek için, lütfen alternatif E-Posta adresinizi tanımlayınız. Alternatif E-Posta adresiniz, Yahoo, Gmail, Hotmail, TTNet, Superonline, vb. gibi herhangi bir atilim.edu.tr domain'i dışında tanımlanmış adres olabilir.

Teşekkür ederiz.

Bilgi & İletişim Teknolojileri Müdürlüğü