Veri Merkezi Sistemlerimiz Yenilendi ve Sanallaştırıldı
03.03.2014

Sayın Kullanıcılarımız,

1 Mart 2014 tarihinde yaptığımız Veri Merkezi altyapı iyileştirme çalışmalarımız neticesinde Üniversitemizin sunucu ve depolama donanım sistemleri yenilenmiş, Veri Merkezi kapasiteleri artırılmış ve bütün B & IT servislerinin sanal sunucular üstüne taşınması çalışmaları başlatılmıştır.

Bu çalışma ile birlikte, sunucu sistemlerimizin hem işlemci gücü, RAM kapasitesi ve depolama kapasitesi değerleri yukarıya taşınarak servislerimizin performansları yükseltilmiş, hem de servis kesintisi riskleri aşağıya çekilmiştir.

Üniversitemizin B & IT servis kalitesini en yüksek seviyede tutmak üzere yapılan bu çalışmalara katkıda bulunan Teknik Uzmanlarımıza ve altyapı yatırımlarını gerçekleştiren Üniversitemiz Yönetimine teşekkür ederiz.

Bilgi & İletişim Teknolojileri Müdürlüğü