KASAUM, Yürüttüğü Projeler ile Üniversitemize Birincilik Ödülü Kazandırdı - 01 04 2021

Atılım Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KASAUM), Koç Üniversitesi UNESCO Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Sürdürülebilir Kalkınma Kürsüsü, Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Merkezi (KOÇ-KAM) ve Dünya Gazetesi tarafından düzenlenen yarışmada "Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine Katkı Sunan Üniversiteler" kategorisinde birincilik ödülü kazandı.

“Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine Duyarlı Üniversite ve Kadın Dostu Kampüs” ve “Eşitlikte Atılım: Kampüste Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin Anaakımlaştırılması ve Cinsiyete Dayalı Şiddetle Etkin Mücadele” Lisans Araştırma Projeleri ile katılım gösterilen yarışmanın ödülü, 1 Mart 2021 günü yapılan online tören ile verildi.

Ödül kazanan projeleri gerçekleştiren araştırmacı öğrenciler başta olmak üzere tüm KASAUM yönetici ve çalışanlarını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.