2022-2023 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ DUYURUSU

  • 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 11-12-13 Ağustos 2023 tarihlerinde ve Üç Oturum halinde Amfi Tiyatroda gerçekleştirilecektir.  
  • Mezuniyet Törenine, 2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemi, Bahar Dönemi mezunları ile 2022-2023 Yaz Okulu ve 2023-2024 Güz Dönemi sonunda (Enstitü mezunları hariç olmak üzere) mezun olabilecekler katılabilecektir.
  • Cübbe teslimi 26 Temmuz – 8 Ağustos 2023 tarihleri arasında (hafta içi 10:00-12:00 ile 13:00-17:00 saatlerinde; 8 Ağustos günü saat 16.00’ya kadar) Kütüphanede yer alan Kadriye Zaim Salonunda yapılacaktır. Törene cübbe ve uygun bir kıyafet ile katılmak zorunludur. (Şort, parmak arası terlik, sandalet vb. kıyafetler giyilmemelidir.)
  • Mezunların, kep, şal ve cübbelerini teslim alabilmek için 26 Temmuz – 8 Ağustos 2023 tarihleri arasında UNACS üzerindeki sanal posu kullanarak 1.200 TL’lik depozito ücretini kredi kartı ile ödemiş olmaları gerekmektedir. Provizyonda tutulacak depozito ödemesinin UNACS üzerinden yapılacağı ve 8 Ağustos günü saat 16:00’da bu sistem kapatılacağından ötürü bu tarihe kadar cübbe almayanlar törene kesinlikle katılamayacaktır.
  • Cübbe almaya şahsen gelemeyen öğrencinin vekil belirlediği kişinin adını formdaki ilgili alana yazması halinde, formda adı geçen vekile (vekilin kendi T.C. kimlik kartını yanında getirmesi gerekmektedir) cübbe, kep ve şal teslimi yapılacaktır. Formda beyan edilen vekil dışında kimseye cübbe teslimi yapılmayacak ve forma yazılan bu bilgi sonradan değiştirilemeyecektir.
  • Cübbelerin iadesi, 18 Ağustos 2023 tarihine kadar yine aynı birime (10:00-12:00 ve 13:00-17:00 saatleri arasında/tören günlerinde saat 21.00’a kadar) yapılacaktır. Bu tarihten sonra cübbe geri alınmayacak ve depozito iade edilemeyecektir.
  • Cübbe, kep ve şalın alındığı şekilde ve zamanında teslim edilmesi halinde depozito ücreti kredi kartına iade edilecektir.
  • Cübbenin eksik, yırtık veya tadil edilmiş olması durumunda 800 TL, Kepin eksik ya da yırtık ve yıpranmış olması durumunda 200 TL, Şalın eksik, yırtık, yıpranmış veya tadil edilmiş olması durumunda 200 TL depozito ücreti mahsup edilerek kalan bakiye kredi kartına iade edilecektir. Tören kıyafetinin parçası olan madalyon mezuniyet hatırası olup, iadesi istenmeyecektir. 
  • Anadalı yanında Çift Anadal programında da törene katılmak isteyenlere ayrı, cübbe, kep ve şal verilmeyecektir.
  • Cübbe alan mezunlarımıza kendileri için Amfide ayrılan koltuk numarası web sayfamızdan yayınlanacak olup, mezunlarımızın tören başlangıcından en az 1 saat önce yerlerini alması gerekmektedir.
  • Bu yerleşim düzeni dikkate alınarak oluşturulan isim listesine göre sahneye davet edileceğinizden sunucuyu dikkatle takip etmeniz ve sadece size ayrılan koltuğa oturmanız beklenmektedir. Bu sıralamayı koruyacak biçimde sahneye çıkmanız Tören akışı ve diplomanızın teslimi için gereklidir.
  • Törenin fotoğraf ve video çekimleri profesyonel bir ekip tarafından yapılacak ve Tören, Atılım Üniversitesi Mezunlar Derneği resmi Youtube hesabından canlı olarak izlenebilecektir.
  • Fotoğraf, video çekimi vb. amaçla da olsa misafirlerimizin sahne ve sahne çevresinde bulunmaması, kendileri için ayrılan alanda kalması tören akışı bakımından önemlidir.  
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulundan mezun olan öğrencilerin diplomaları, İl Sağlık Müdürlüğüne tescilleri yapılmak üzere gönderileceğinden (tescil işlemleri 20-30 gün sürebilmektedir) törene kadar tescil işleri tamamlanmaması halinde mezunlara başarı belgesi verilecek olup diplomaları bilahare teslim edilecektir.
  • Bahar dönemi sonunda mezun olmaya hak kazananlara törende diploma teslimi yapılabilmesi için:
    • Öğrencilerin mezuniyet idari onay durumlarını ATACS üzerinden “Ders Kayıt & Mezuniyet İşlemlerim” menüsü altındaki “Mezuniyet Onay Durumu” alt menüsüne tıklayarak açılan sayfadan kontrol etmeleri, idari onayları tamamlanmamış birimler ile irtibata geçerek idari onayın durumu ile ilgili bilgi aldıktan sonra konu ile ilgili varsa ödeme veya üzerlerinde bulunan materyal (kitap, cihaz, spor malzemesi vb.) teslimi işlemlerini 07.08.2023 gününe kadar tamamlamaları gerekmektedir.
    • 2022-2023 güz döneminde mezun olanlara törende diploma verilmeyecektir.

Törene katılabilecek öğrenci listesini görmek için tıklayınız.

Mezuniyet Törenine katılım koşullarını sağlayan ancak listede adı bulunmayan öğrencilerin Öğrenci İşleri Direktörlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

2022-2023 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ PROGRAMI

 TARİH

SAAT

BÖLÜM

ENSTİTÜ/FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL

11 AĞUSTOS 2023 CUMA

 17.30-19.30

HEMŞİRELİK

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON

BESLENME VE DİYETETİK

YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ

METALURJİ VE MALZEME MÜH.

MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ

KİMYA MÜHENDİSLİĞİ

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ

İMALAT MÜHENDİSLİĞİ

ENERJİ SİSTEMLERİ MÜH.

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ

ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜH.

BİLİŞİM SİSTEMLERİ MÜH.

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

 

 

12 AĞUSTOS 2023 CUMARTESİ

 17.30-19.30

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER

SHMYO

TERAPİ VE REHABİLİTASYON

ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK

İŞLETME FAKÜLTESİ

ULUSLARARASI İLİŞKİLER

TURİZM İŞLETMECİLİĞİ

SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ

MALİYE

İŞLETME (İNG)

İŞLETME

İKTİSAT (İNG)

İKTİSAT

HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK

PSİKOLOJİ

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

MATEMATİK

İNGİLİZCE MÜTERCİM VE TERCÜMANLIK

İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI

 

 

 

 

13 AĞUSTOS 2023 PAZAR

 17.30-19.30

MYO / ADALET

MYO / ADALET

PİLOTAJ

SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU

UÇAK GÖVDE VE MOTOR BAKIMI

UÇAK ELEKTRİK VE ELEKTRONİĞİ

HAVACILIK YÖNETİMİ

TEKSTİL VE MODA TASARIMI

GÜZEL SANATLAR TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ

MİMARLIK

İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI

GRAFİK TASARIM

ENDÜSTRİYEL TASARIM

HUKUK

HUKUK FAKÜLTESİ