2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Programı
26.06.2015

Sevgili Mezun Adayı Öğrencimiz,

2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 26 Haziran 2015 Cuma günü saat 17:00’da Amfi Tiyatroda gerçekleştirilecektir.

Mezuniyet Törenine katılacak öğrencilerimizin aşağıda belirtilen hususları dikkate almaları gerekmektedir.

• Son sınıf programından ders alan ve daha önce mezuniyet törenine katılmayan öğrenciler törene katılacaklardır.
  • Mezuniyet Töreni provası 24 Haziran 2015 Çarşamba günü saat 10:00’da Amfi Tiyatroda yapılacaktır. Törene katılacak öğrencilerimizin bu provada hazır bulunmaları gerekmektedir. Provaya katılmayan öğrencilerin isimleri Mezuniyet Töreni sırasında okunmayacaktır. Mezuniyet provası için aynı gün saat 09:00’da Akköprü ve Tunus Caddesinden alınıp 13:00’de aynı duraklara bırakılmak üzere Nizamiye önünden servisler hareket edecektir.

• Mezuniyet Törenine kep, cübbe ve şal ile katılmak zorunludur.

• Öğrenciler kep ve cübbelerini, 08-25 Haziran 2015 tarihleri arasında 100 TL’lik depozito ücretini Rektörlük Özel Kalem Sekretaryasından Nazlı Budak’a ödedikten sonra buradan aldıkları ödendi yazısı ve öğrenci kimliği ile birlikte; 09:30-12:30 ve 13:30-16:00 saatleri içerisinde, Fen Edebiyat Fakültesi Zemin Kat Santral’de görevli Barış Timur’dan alabilecekler.

• Cüppe almaya şahsen gelemeyen öğrenciler adına başkası da cüppe, kep ve şal alımı yapabilir.

• Cüppelerin teslimatı 26 Haziran 2015 – 24 Temmuz 2015 tarihleri arasında Fen Edebiyat Fakültesi Zemin Kat Santral’de görevli Barış Timur’a yapılacaktır.

• Yukarıda belirtilen tarihlerin dışında kep, cübbe ve şal dağıtımı ve teslimatı yapılmayacaktır.

• Tören günü katılımcılar için saat 15:30’da *Sıhhiye, Akköprü (Konya Yolu), * Tunus Cad. Milli Kütüphane, *Kızyurdu önü merdivenler, Hoşdere Caddesi güzargahlarından hareketle, 21:00’da ise Üniversitemizden aynı noktalara dönüş için servisler kaldırılacaktır.