2020-2021 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ DUYURUSU
29.05.2021

Değerli Atılım Mezunları,

2020-2021 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 30-31 Temmuz - 1 Ağustos 2021 tarihlerinde ve Beş Oturum halinde Amfi Tiyatroda gerçekleştirilecektir.  

Mezuniyet Törenine, 2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi mezunları, Bahar Dönemi mezun adayları ve Yaz Okulu mezun adayları (Yaz Okulu sonunda mezun olacak adaylar 8 Temmuzdan itibaren cübbe alabilecektir) ile Y. Lisans/Doktora mezunları/mezun adayları katılabilecektir.

Sizlerin ve değerli misafirlerimizin desteği ve işbirliğiyle uyulacak olan pandemi kuralları gözetilerek yapılacak Törende, bugüne kadar olduğu gibi, tüm katılımcıların sağlığı için gereken tedbirler alınacaktır.

Bu kapsamda, mesafeyi koruyabilmek için getirilen misafir sınırlamasına, Sağlık Bakanlığımızla koordineli yürütülen HES Kodu sorgu sonuçlarına ve aşağıda ayrıntılarıyla verilen diğer kurallara hassasiyetle uyacağınızdan kuşkumuz yoktur. Törene katılım için gerekli işlemleri yaparken sizden istenen bilgileri eksiksiz vermeniz, hem sizin hem de yakınlarınızın törene katılımı için gerekli olacaktır.   

Mezuniyet Töreni planına ve uygulamalarına ilişkin kurallar konusunda göstereceğiniz uyum ve anlayış için şimdiden teşekkür eder, başarılarınızdan dolayı tekrar tebrik ederim.

 

Prof. Dr. M. Yıldırım ÜÇTUĞ

Rektör
 

 

            2020-2021 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ DUYURUSU

 

  • Törene cübbe ve düzgün bir kıyafet ile katılmak zorunludur. (Şort, parmak arası terlik, sandalet vb. kıyafetler giyilmemelidir.)  Mezunlar kep, şal ve cübbelerini, 14 Haziran – 16 Temmuz 2021 tarihleri arasında 200,00 TL’lik depozito ücreti ödendi yazısı ve öğrenci kimliği ile birlikte, 10:00-12:00 ve 13:00-16:00 saatleri arasında, İşletme Fakültesi’nde yer alan (Kırtasiye yanı) dağıtım biriminden alabileceklerdir. Bu tarihlerde cübbesini almayanlar törene katılamayacaktır.

 

 

  • Her bir mezunumuz Törene en fazla 4 misafir davet edebilir. Bu kurala sizlerin ve yakınlarınızın anlayışla ve dikkatle uymanız beklenecektir.

 

  • Cübbe almaya şahsen gelemeyen öğrenciler, öğrenci kimliğinin (güz dönemi mezunları T.C. Kimliği) fotoğrafını ve kendisi adına cübbe alacak kişinin adını ismail.akbaba@atilim.edu.tr adresine student uzantılı resmi mail hesabından iletmesi durumunda, bir başkası da cübbe, kep ve şal alımı yapabilir. Cübbelerin iadesi, 30 Temmuz – 27 Ağustos 2021 tarihleri arasında yine aynı birime yapılacaktır. Bu tarihlerin dışında kep, cübbe ve şal dağıtımı ile teslimatı yapılmayacaktır.

 

  • Mezunlarımıza cübbe, kep ve şalları gamboç içinde görevli tarafından teslim edilecek olup, COVİD-19 tedbirleri gereği farklı cübbe seçmek üzere prova yapılamayacaktır.

 

  • Sağlık tedbirleri nedeniyle tören provası yapılamayacağından cübbe alan mezunlarımıza kendileri için Amfide ayrılan koltuk numarası web sayfamızdan yayınlanacak olup, nizamiyede yapılacak HES Kodu Sorgulama sürelerini de dikkate alarak, tören başlangıcından en az 1 saat önce yerlerini alması gerekmektedir.

 

  • Bu yerleşim düzeni dikkate alınarak oluşturulan isim listesine göre sahneye davet edileceğinizden, sunucuyu dikkatle takip etmeniz ve sadece size ayrılan koltuğa oturmanız beklenmektedir. Bu sıralamayı ve sosyal mesafeyi koruyacak biçimde sahneye çıkmanız Tören akışı ve diplomanızın teslimi için gereklidir.

 

  • Törenin fotoğraf ve video çekimleri profesyonel bir ekip tarafından yapılacak ve Tören, Atılım Üniversitesi Mezunlar Derneği resmi Youtube hesabından canlı olarak izlenebilecektir.

 

  • Tören günlerini de kapsayacak biçimde, devlet organları tarafından alınacak pandemiye yönelik tüm tedbir ve kararlar Mezuniyet Töreni için de geçerli olacak ve bu kararlar dikkate alınarak tören programında (iptal, erteleme gibi) değişikliklere gidilebilecektir.  
  • Fotoğraf, video çekimi vb. amaçla da olsa misafirlerimizin sahne ve sahne çevresinde bulunmaması, kendileri için ayrılan alanda kalması hem sağlık tedbirleri hem de tören akışı bakımından önemlidir.  

 

TÖREN TAKVİMİ

TARİH

OTURUM

BÖLÜM

30 TEMMUZ 2021 CUMA

1. OTURUM (18:00 - 20:00)

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK

ULUSLARARASI İLİŞKİLER

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ

SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ

MALİYE

İŞLETME (TR)

İŞLETME (İNG.)

İKTİSAT (TR)

İKTİSAT (İNG)

HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK

 

31 TEMMUZ 2021 CUMARTESİ

1. OTURUM (10:30-12:30)

PSİKOLOJİ

MÜTERCİM VE TERCÜMANLIK

MATEMATİK

İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI

MODA VE TEKSTİL TASARIMI

MİMARLIK

İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI

GRAFİK TASARIM

ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ TASARIMI

 

2. OTURUM (18:00 - 20:00)

MYO - ADALET

HUKUK FAKÜLTESİ

 

1 AĞUSTOS 2021 PAZAR

1. OTURUM (10:30-12:30)

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ

İMALAT MÜHENDİSLİĞİ

ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ

ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ

BİLİŞİM SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

 

2. OTURUM (18:00 - 20:00)

OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ

METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ

MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ

KİMYA MÜHENDİSLİĞİ

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ

UÇAK GÖVDE VE MOTOR BAKIMI

UÇAK ELEKTRİK VE ELEKTRONİĞİ

PİLOTAJ

HAVACILIK YÖNETİMİ