ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI YÖNETİM KURULU SEÇİMLERİ VE TOPLULUK KURULUŞ BAŞVURULARI
09.05.2022

ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI YÖNETİM KURULU SEÇİMLERİ VE TOPLULUK KURULUŞ BAŞVURULARI

Öğrenci Toplulukları Kurulma ve Çalışma İlkeleri Çerçeve Yönergesi uyarınca, Bahar Dönemi sonu itibariyle Öğrenci Toplulukları 2022-2023 Akademik Yılı Yönetim Kurulları seçilecek ve topluluk kuruluş başvuruları alınacaktır.

Buna göre,

  • Adı geçen Yönerge’de belirlenen kurallar temel alınarak hazırlanmış kuruluş başvuru evrakları 31 Mayıs 2022 tarihine kadar Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğüne sunulmalıdır
    • Öğrenci Toplulukları Yürütme Kurulu’nun kuruluşuna onay verdiği Topluluğun, onay tarihini takip eden bir hafta içinde, sadece Kurucu Üyelerin katılımıyla gerçekleşecek ve Akademik Danışman ile Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğünün onayıyla belirlenecek tarihte toplanan Topluluk Genel Kurulunda gizli oy-açık sayım usulüne göre Yönetim Kurulları seçilecektir.
  • Mevcut toplulukların Yönetim Kurulu Aday Listelerinin 31 Mayıs 2022 tarihine kadar Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğüne sunulmalıdır. Yönetim Kurulu adayları, Çerçeve Yönergede ve Topluluk Yönergesinde belirlenen koşulları taşımalıdır.
    • Bir topluluğa Yönetim Kurulu adayı olarak belirlenen süre içinde sadece bir ekibin başvurması durumunda, o liste Topluluk Akademik Danışmanı ve Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğünün onayı ile Yönetim Kurulu olarak atanacaktır.
    • Bir topluluğa birden fazla ekibin Yönetim Kurulu adayı olarak başvurması durumunda ise, sadece o topluluğun resmi üyelerinin katılımıyla gerçekleşecek ve Akademik Danışman ile Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğünün onayıyla belirlenecek tarihte toplanan Topluluk Genel Kurulunda gizli oy-açık sayım usulüne göre Yönetim Kurulları seçilecektir. Genel Kurullar 10 Haziran 2022 tarihine kadar toplanmalı ve Yönetim Kurulları bu tarihe kadar seçilmelidir.  

Önemli:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGTFdaPx0sTQZL_7-WbB3hnLAx-bWs71Ck1z65C8gMf2ypDg/viewform adresinde bulunan topluluk üyelik formunu dolduran üyeler resmi üye sayılır ve Genel Kurulda sadece onlar oy kullanabilir.

Üyesi olunan Topluluğun Yönetim Kuruluna aday olmak isteyen ekipler aşağıdaki formu doldurarak Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğüne sunmalıdır.

…………………………………………….. YÖNETİM KURULU LİSTESİ

 

AD SOYAD

BÖLÜM

SINIF

ÖĞRENCİ NO

CEP TELEFONU

E-MAİL

İMZA

BAŞKAN

 

 

 

 

 

 

 

ÜYE

 

 

 

 

 

 

 

ÜYE

 

 

 

 

 

 

 

ÜYE

 

 

 

 

 

 

 

ÜYE

 

 

 

 

 

 

 

ÜYE

 

 

 

 

 

 

 

ÜYE

 

 

 

 

 

 

 

YEDEK ÜYE

ÜYE

 

 

 

 

 

 

 

ÜYE

 

 

 

 

 

 

 

ÜYE

 

 

 

 

 

 

 

DENETLEME KURULU ÜYELERİ

ÜYE

 

 

 

 

 

 

 

ÜYE