İz Bırakan 50 Öğrenci Programı Başvuruları 22 Ocak - 30 Mart 2018 Tarihleri Arasında Yapılacak

2018 yılında yedincisi gerçekleşecek olan Atılım Üniversitesi’nin İz Bırakan 50 Öğrencisi programı, topluma ve Üniversite'mize yararlı hizmetlerde bulunmuş çok yönlü öğrencilerimizi tanımak ve onların başarılarını kutlamak amacıyla geliştirilmiş bir ödül programıdır.

Üçüncü ve daha üst dönem lisans öğrencileri arasından seçilecek bu öğrenciler, akademik başarılarının yanısıra(en az 2.25 genel not ortalaması) topluma ve Üniversite'ye gönüllü hizmetler vermiş, öğrenci topluluklarında faaliyet göstermiş, girişimcilik ve liderlik niteliklerine sahip, araştırma ve çalışma deneyimleri olan öğrencilerden oluşacaktır. Seçilecek bu öğrencilerimizin, Üniversitemiz’i en iyi şekilde temsil edeceğine ve topluma yararlı kişiler olmaya devam edeceklerine inanıyor, onların başarı ve deneyimlerinden yararlanmayı planlıyoruz.

Atılım Üniversitesi’nin İz Bırakan 50 Öğrencisi ödülünü kazanacak öğrencilere verilecek başarı sertifikasının yanısıra, en üst sırada olan beş öğrenciye 1.000 TL’lik ödül verilecek, birinci sıradaki öğrenciye de ek olarak 2.000 TL’lik ödül verilecektir. Ayrıca, tüm öğrenciler şerefine yıl sonunda misafirlerinin de davet edileceği yemekli bir törende ödülleri sunulacak, başarıları kutlanacaktır.

2017 İz Bırakanları hakkındaki bilgileri ve Mayıs ayında yapılan ödül töreninden görüntüleri sol taraftaki menüdeki ilgili sayfalara girerek izleyebilirsiniz.

İlgilenen öğrenciler doğrudan sol yan taraftaki bağlantıları kullanarak başvuru koşullarını öğrenebilirler ve başvuru formlarını çevrimiçi doldurabilirler. Öğrenciler, ayrıca herhangi bir Atılım Üniversitesi akademik veya idari personeli tarafından da aday gösterilebilirler veya kendileri doğrudan aday olabilirler. Aday gösterilmek bir avantaj sağlamamaktadır.