“Kuvayı Milliye Destanı Atılım’da Yankılandı”
18.04.2019

“Kuvayı Milliye Destanı Atılım’da Yankılandı”

Devlet Opera – Bale ve Devlet Tiyatroları sanatçılarından oluşan birbirinden usta isimler Kuvayı Milliye Destanını sahneledi.

Nazım Hikmet’in epik bir dille Kurtuluş Savaşımızı anlattığı Kuvayı Milliye Destanı 18 Nisan’da Kemal Zaim Sunel Salonu’nda seyircisiyle buluştu. Yönetmenliğini Devlet Tiyatroları Sanatçısı Esat Tanrıverdi’nin yaptığı oyun, Caner Kadir Gezener, İpek Atagün Gezener, Sinem Lökbaş, Emre Kaymak, Yağmur Evin, Serkan Melikoğlu, Tuğçe Dağlı, Ahmet Murat Gedikli ve Serkan Kocadere’den oluşan oyuncu ve müzisyen kadrosu tarafından başarıyla sahnelendi ve Atılım Üniversitesi Mensuplarının büyük beğenisini topladı.

Mütevelli Heyeti Üyesi Zerlin Zaim, Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Kaptan, Dekanlarımız, öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlenen gösteri sonunda sanatçılara, adlarına dikilen fidanların sertifikaları takdim edildi.