Atılım’da Bahar Etkinlikleri Devam Ediyor
02.05.2019

Atılım’da Bahar Etkinlikleri Devam Ediyor

Hem akademik çalışmalar hem de kültürel faaliyetler bakımından yoğun bir tempoya tanıklık eden 2019’un ilk aylarının ardından final dönemine yaklaşan Atılım Üniversitesi’nde, Bahar Etkinlikleri kampüse ayrı bir heyecan ve enerji katmaya başladı.

Salon konserleri, workshoplar, paneller, sergi ve söyleşilerle devam eden etkinliklerin son günleri yaklaşırken Doğukan Manço ve Berkay’ın konserleri coşkuyu yeniden yükseltti.

25 Nisan’da Atılım Amfi’de sahne alan Doğukan Manço da DJ performansı sergiledi. Binlerce kişinin danslarıyla eşlik ettiği performansında kendi remixlerinin yanı sıra birçok Türkçe ve yabancı pop şarkısını da dinleten Doğukan Manço, iki saat boyunca sahnede kaldı. Manço’dan önce Amfi sahnesinde yerini alan Radyo Atılım DJ’i Atılım Üniversitesi son sınıf öğrencisi Tan Yurdakul’un iki saat süren performansı da muhteşemdi.

Ertesi gün de devam eden konser etkinliklerinin 26 Nisan akşamındaki konuğu ünlü sanatçı Berkay oldu. Alana sığmayan öğrenciler konseri Amfi dışında dinledi. Binlerce öğrenciden oluşan koro, Berkay’ın yüksek sahne performansına kendini bırakarak gecenin tadını çıkardı ve İncek’in soğuk akşamını ısıttı.

Devam eden haftada da öğrenci topluluklarının etkinlikleriyle sürecek olan şenlikler, Atılım Tiyatro Kulübünün Ankara Yeni Sahne’de izleyicileriyle buluşacak olan “Savaş 2. Perdede Çıkacak” adlı oyunuyla sona erecek. 3-4 ve 10-11 Mayıs 2019’da sahnelenecek oyunun biletlerine hem kulüp stantlarından hem de oyun günlerinde Yeni Sahne gişesinden ulaşılabilecek.