2019-2020 Akademik Yılı Açılış Töreni
25.09.2019

2019-2020 Akademik Yılı Açılış Töreni

 

Atılım Üniversitesi 2019 – 2020 Akademik Açılış Töreni 24.09.2019 tarihinde Orhan Zaim Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da katıldığı törene Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Yalçın Zaim, Mütevelli Heyet Üyeleri Sayın Zerlin Zaim ve Sayın Prof. Dr. Oya Batum Menteşe, Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ, Rektör Yardımcıları, Dekanlar, bölüm başkanları, akademik-idari personel ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören opera sanatçıları tarafından verilen açılış konseriyle devam etti. Dinletinin ardından açılış konuşmalarını Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yaptı. Her yıl geleneksel olarak verilen ilk ders “Ölümcül Bir Tehdit: Grip” konu başlığıyla bu yıl yeni kurulan Tıp Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Uğur Gönüllü tarafından verildi.

Üniversitemizde 20. ve 10. Hizmet yılını dolduranlara ve Profesörlük ve Doçentlik kadrosuna yükselen (akademik yükseltme alan) öğretim üyelerine ödülleri Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Yalçın Zaim tarafından verildi. Bilimsel Yayın Üstün Başarı Ödüllerini ve akademik yayın gerçekleştiren öğretim elemanlarımızın ödüllerini Rektörümüz Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ takdim etti. Ödüllerin takdiminin ardından tören sona erdi ve açılış kokteyline geçildi.

Akademik Yıl Açılışı ödül töreni fotoğrafları için tıklayınız