Gülümse Ankara Çekiyorum

"Gülümse Ankara Çekiyorum" Fotoğraf Yarışması sonucunda dereceye giren eserler Kültür Müdürlüğü Sergi Salonunda ziyaretçilere açıldı.

Ankara Kalkınma Ajansı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü (DÖSİMM), Atılım Üniversitesi, Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD), Fotoğraf Sanatı Kurumu Derneği ve Favori Lezzetler iş birliğinde düzenlenen "4. Gülümse Ankara Çekiyorum" Fotoğraf Yarışması 1 Nisanda sonuçlanmış ve yarışmayı kazananlar belli olmuştu.

Jüri üyeleri arasında Grafik Tasarım Bölümü Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Evren Tural’ın da bulunduğu yarışma “Sanat ve Müze”, “Yemek Kültürü” ve “Doğa” olmak üzere 3 kategoriden oluşuyor.

Sanat ve Müze kategorisinde birincilik ödülünü Hülya Yavuz Akçay, ikincilik ödülünü Mehmet Aslan, üçüncülük ödülünü Kemal Özkılıç’ın; Yemek Kültürü kategorisinde birincilik ödülünü Mehmet Özcan, ikincilik ödülünü Mustafa Güral, üçüncülük ödülünü Nazım Tetik’in; Doğa kategorisinde ise birincilik ödülünü Mustafa Başaran, ikincilik ödülünü Mehmet Aslan, üçüncülük ödülünü Emre Soytürk’ün aldığı bu yarışmaya giren tüm eserler 11.10.2019 tarihine kadar gezilebilir.