2020-2021 Akademik Yılı Açılış Töreni Gerçekleştirildi
08.10.2020

Atılım Üniversitesi 2020-2020 Akademik Yılı Açılış Töreni 7 Ekim 2020 Çarşamba günü Orhan Zaim  Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Yalçın Zaim, Mütevelli Heyet Üyeleri, Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ, rektör yardımcıları, dekanlar, bölüm başkanları, akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirilen tören, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Korona tedbirleri kapsamında bu yıl belli sayıdaki konukla gerçekleştirilen törende, Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ’un konuşmasının ardından, geleneksel olarak verilen ilk dersi “Aşı Teknolojileri ve Covid-19 Aşılarında Güncel Durum” başlığı altında Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necla Tülek yaptı.

Akademik Yükseltme ve Bilimsel Yayın Üstün Başarı Ödülü alan hocalarımıza ödülleri Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ tarafından verildi. Üniversitemizde 20. ve 10. yılını dolduran personel ise Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Yalçın Zaim tarafından tebrik edilmesinin ardından tören sona erdi.