2022-2023 Akademik Yılı Mezunları Törenle Uğurlandı…
15.08.2023

Atılım Üniversitesi, öğrenimlerini başarıyla tamamlayan yüzlerce mezununu gururla uğurladı.  2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Törenimize katılan binlerce konuk, kariyerlerine adım atan öğrencilerimizin gurur ve coşkusunu paylaştı. 

Üniversitemizin kurucusu ve Mütevelli Heyeti Başkanımız Sn. Yalçın Zaim, Rektör V. Prof. Dr. Serkan Eryılmaz, Mütevelli Heyet Üyesi Sn. Zerlin Zaim, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Kaptan, fakülte dekanları, bölüm başkanları, akademik idari personel, mezun ailelerinin oluşturduğu coşkulu kalabalık  Atılım Üniversitesi Amfi Tiyatrosunda düzenlenen törenlerde yeni bir hayata uğurladıkları öğrencilerin heyecanına ortak oldu. 

Törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Vekili Prof. Dr. Serkan Eryılmaz “Hayal edin, bundan hiç kaçınmayın. Yalnızca şimdi değil, yıllar sonra da hayal edin. Unutmayın ki, hayallerinizi ancak çabalayarak, çalışarak gerçekleştirebilirsiniz. Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Benim manevi mirasım bilim ve akıldır' sözünden hareket ederek bilim ile bilimsel düşünce ile hayallerinize ulaşın, hayatınıza yön verin, ülkemizin gelişimine katkı sağlayın. Sizleri mezun olarak uğurluyoruz, ancak bundan sonra da bir Atılım mezunu olarak Atılım ailesinin bir üyesi olmaya devam edeceksiniz. Hayatınızın bu yeni döneminde yolunuz açık olsun, hepinize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Atılım Üniversitesi 2022-2023 akademik yılı üniversite birinciliğini Psikoloji Bölümünden Tuna Engin ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden Poyraz Yılan paylaştı. Üniversite ikincisi Elektrik Elektronik Mühendisliğinden Murat Düzgün olurken, üçüncülüğü ise Uluslararası İlişkiler Bölümünden Ceren Yazıcıoğlu ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden Shanazar Nizamaddinov paylaştı.

Binden fazla öğrencinin katıldığı törenler 11-13 Ağustos 2023 tarihleri arasında üç günde gerçekleştirildi. Törenlerin ilk gününde üniversite birincilerinden Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunumuz Poyraz Yılan ve üniversite üçüncülerinden Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunu Shanazar Nizamaddinov konuşmalarını yaptı. İkinci gün ise okul birincilerinden Psikoloji Bölümü öğrencisi Tuna Engin konuşmasını gerçekleştirdi.

Mühendislik ve Sağlık Bilimleri Fakülteleri öğrencilerinin mezuniyeti ilk gün tamamlanırken, ikinci gün İşletme ve Fen Edebiyat Fakülteleri ile Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler, Sağlık Bilimleri Enstitüleri ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu öğrencileri mezuniyet  mutluluğunu yaşadı. Son gün ise Meslek Yüksek Okulu Adalet Bölümü, Sivil Havacılık Yüksekokulu, Güzel Sanatlar Tasarım, Mimarlık ve Hukuk Fakülteleri mezunlarının töreni gerçekleştirildi. 

Tüm mezunlarımıza hayatları boyunca başarılar diliyoruz.