2022-2023 Yaz Okulunda Denklik Verilen Okul ve Ders/Dersler
21.06.2023

Öğrencilerimizden gelen talepler üzerine aşağıdaki ders/derslerin denkliği kabul edilmiştir.

ATILIM ÜNİVERSİTESİ DERS KODU DERS ADI DERSİN ALINACAĞI DİĞER ÜNİVERSİTE DERS KODU DERS ADI SONUÇ
Atılım Üniversitesi LAW413 İş Hukuku Başkent Üniversitesi HUKY467 İş Hukuku DENK

ÖNEMLİ NOT:  Bu bildirim, sadece yukarıda belirtilen farklı Üniversiteden alınacak dersin/derslerin Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi Müfredatındaki ders/dersler ile denk olup olmadığına ilişkindir.

Bunun dışında, Atılım Üniversitesi’nin, ders alma, yaz okulu, GNO, yeni ders alma, alınacak ders sayısı, toplam AKTS, ve bunlar gibi konu ile ilgili var olan her türlü kuralına uymak, öğrencinin kendi sorumluluğundadır. Kurallara aykırılık durumunda, öğrencinin dışarıda aldığı ders /derslere ilişkin getireceği notlar geçerli sayılmayacaktır.

DİKKAT: YUKARIDAKİ DENKLİKLER ÖĞRENCİNİN TALEBİ ÜZERİNE TESPİT EDİLMİŞTİR. BU DERSLERİN ADI GEÇEN ÜNİVERSİTELERDE YAZ DÖNEMİNDE AÇILIP AÇILMAYACAĞI  HUSUSUNDA   FAKÜLTEMİZİN  BİLGİSİ VE SORUMLULUĞU YOKTUR.