2022-2023 Yaz Okulunda Denklik Verilen Okul ve Ders/Dersler (Eklenen Dersler)(Güncel)
12.07.2023

Öğrencilerimizden gelen talepler üzerine aşağıdaki ders/derslerin denkliği kabul edilmiştir.

ÖNEMLİ NOT:  Bu bildirim, sadece yukarıda belirtilen farklı Üniversiteden alınacak dersin/derslerin Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi Müfredatındaki ders/dersler ile denk olup olmadığına ilişkindir.

Bunun dışında, Atılım Üniversitesi’nin, ders alma, yaz okulu, GNO, yeni ders alma, alınacak ders sayısı, toplam AKTS, ve bunlar gibi konu ile ilgili var olan her türlü kuralına uymak, öğrencinin kendi sorumluluğundadır. Kurallara aykırılık durumunda, öğrencinin dışarıda aldığı ders /derslere ilişkin getireceği notlar geçerli sayılmayacaktır.

DİKKAT: YUKARIDAKİ DENKLİKLER ÖĞRENCİNİN TALEBİ ÜZERİNE TESPİT EDİLMİŞTİR. BU DERSLERİN ADI GEÇEN ÜNİVERSİTELERDE YAZ DÖNEMİNDE AÇILIP AÇILMAYACAĞI  HUSUSUNDA   FAKÜLTEMİZİN  BİLGİSİ VE SORUMLULUĞU YOKTUR.

ATILIM ÜNİVERSİTESİ DERS KODU DERS ADI DERSİN ALINACAĞI DİĞER ÜNİVERSİTE DERS KODU DERS ADI SONUÇ
Atılım Üniversitesi LAW413 İş Hukuku Başkent Üniversitesi HUKY467 İş Hukuku DENK
Atılım Üniversitesi LAW234 İdare Hukuku II Başkent Üniversitesi HUK264 İdare Hukuku II DENK
Atılım Üniversitesi LAW434 Avrupa Birliği Hukuku Dicle Üniversitesi MÖH210 Avrupa Birliği Hukuku DENK
Atılım Üniversitesi LAW234 İdare Hukuku II Anadolu Üniversitesi HUK226 İdare Hukuku II DENK
Atılım Üniversitesi LAW413 İş Hukuku Anadolu Üniversitesi HUK445 İş Hukuku DENK
Atılım Üniversitesi LAW413 İş Hukuku Hacettepe Üniversitesi HUK407 İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku I DENK
Atılım Üniversitesi LAW236 Ceza Hukuku Genel Hükümler II Başkent Üniversitesi HUK238 Ceza Hukuku Genel Hükümler II DENK
Atılım Üniversitesi LAW302 Eşya Hukuku Başkent Üniversitesi

HUK361

HUK362

Eşya Hukuku I

Eşya Hukuku II

Her iki derstene de, ayrı ayrı geçer not alınması şartı ile DENK.

Atılım Üniversitesi

LAW301